close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت واویشکا

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 91
  • کل نظرات : 3
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 40
  • بازديد ديروز : 4
  • بازديد کننده امروز : 1
  • بازديد کننده ديروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 190
  • بازديد ماه : 656
  • بازديد سال : 3,341
  • بازديد کلي : 56,865
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.147.152.6
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آخرین ارسالی های انجمن

"پورتال سرگرمی پارسیف":واویشکا از مجموعه دستورغذایی های محلی است که بخش آشپزی سایت پارسیف، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
واویشکا از غذاهای استان گیلان است و مشابه جغور بغور است. این غذا انواع مختلفی دارد مانند واویشکای دل و جگر، واویشکای مرغ و یا واویشکا گوشت چرخ کرده.
نکاتی در مورد تهیه ی واویشکا:

۱- پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید.
۲- دل و جگر گوسفند را تمیز بشویید و درشت نگینی کنید. می توانید این غذا را با جگر مرغ و یا گوشت چرخ کرده هم بپزید.
۳- گوجه ها را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست آن ها را جدا کنید.
۴- جگر سفید را ابتدا بپزید بعد خرد کنید چون دیرپز است.

    در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.
    دل و جگر گوسفند را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید تا تمام آب آن بخار شود.
    رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.
    گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.
    حالا روی مواد به میزان لازم آب بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.
    واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان و یا در کنار برنج میل کنید.

منبع: آشپزباشی(ashpazbashy.com)

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

پیوندهای روزانه