close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت پاستا با ژامبون، نخود فرنگی و خامه

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 91
  • کل نظرات : 3
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 97
  • بازديد ديروز : 4
  • بازديد کننده امروز : 1
  • بازديد کننده ديروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 247
  • بازديد ماه : 713
  • بازديد سال : 3,398
  • بازديد کلي : 56,922
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.147.152.6
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آخرین ارسالی های انجمن

"پورتال سرگرمی پارسیف":پاستا با ژامبون، نخود فرنگی و خامه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که سایت پارسیف طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
در گذشته، این غذای مورد علاقه ی فرزندانم بود، و حالا غذای مورد علاقه ی من هم هست. این مقدار غذا برای ۲ تا ۳ کودک کافی است.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با ژامبون، نخود فرنگی و خامه:

۱- از پاستا با طرح دلخواهتان استفاده کنید.
۲- از نخود یخ زده استفاده کنید. اگر از نخود تازه استفاده می کنید، آن را آب پز کنید.
۳- از ژامبون گوشت استفاده کنید. آن را مکعبی خرد کنید.
۴- پنیر پارمزان را رنده کنید.

مراحل
    1پاستا را طبق دستور العمل روی بسته ی آن در مقداری آب نمک در حال جوش بپزید. بعد از ۵ دقیقه نخود را به آن اضافه کنید.
    2هنگامیکه پاستا پخت، آن ها را آبکشی کنید.
    3قابلمه ی خشک شده را روی حرارت بازگردانید و خامه، ژامبون گوشت و پنیر پارمزان را در آن بریزید و گرم کنید.
    4پاستا و نخود فرنگی را در قابلمه بریزید و مواد را با هم ترکیب کنید.

منبع: آشپزباشی(ashpazbashy.com)

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

پیوندهای روزانه