close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت کوفته ریزه

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 91
  • کل نظرات : 3
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 17
  • بازديد ديروز : 4
  • بازديد کننده امروز : 1
  • بازديد کننده ديروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 167
  • بازديد ماه : 633
  • بازديد سال : 3,318
  • بازديد کلي : 56,842
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.147.152.6
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آخرین ارسالی های انجمن

"پورتال سرگرمی پارسیف": کوفته ریزه از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که بخش آشپزی پارسیف، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
طبخ این نوع کوفته بسیار ساده است و می توانید آن را بدون هیچ نگرانی از وا رفتن یا خراب شدن درست کرده و همراه دوستان و خانواده میل کنید .

نکاتی در مورد تهیه ی کوفته ریزه:

۱- از ریحان و ترخون خشک شده استفاده کنید.
۲- پیاز را رنده کنید.
۳- سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن ها را خرد کنید.

مراحل:

  1. برای تهیه سس، کمی روغن در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. به آن اندکی زردچوبه و نمک اضافه کنید. ۲ لیوان آب در سس ریخته و بگذارید تا بجوشد.
  2. در این میان، گوشت چرخ کرده، ریحان، ترخون، پیاز و آرد را در کاسه ای ریخته و خوب با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی زرچوبه ، نمک و فلفل قرمز بزنید.
  3. از ترکیب گوشت به اندازه نارنگی های کوچک برداشته و گرد کنید. وقتی سس جوشید، کوفته ها را در آن بیاندازید.
  4. بعد از ۱۵ دقیقه سیب زمینی را اضافه کنید، حرارت را کم کرده و بگذارید تا بپزند.

منبع: آشپزباشی(ashpazbashy.com)

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

پیوندهای روزانه