close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت ماهی سوخاری انگشتی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 91
  • کل نظرات : 3
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 43
  • بازديد ديروز : 4
  • بازديد کننده امروز : 1
  • بازديد کننده ديروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 193
  • بازديد ماه : 659
  • بازديد سال : 3,344
  • بازديد کلي : 56,868
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.147.152.6
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آخرین ارسالی های انجمن

"پورتال سرگرمی پارسیف": ماهی سوخاری انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت پارسیف طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این ماهی های اشتها برانگیز همانند ظاهرشان خوشمزه هستند. در تهیه ی آن ها از تعداد کمی مواد اولیه استفاده شده و در مدت زمان کوتاهی آماده می شوند.

نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سوخاری انگشتی:

۱- از فیله ی ماهی حلوا استفاده کنید. پوست ماهی را هم جدا کنید. فیله ها را به شکل نوارهای باریک (انگشتی) برش دهید.
۲- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید.

مراحل

  1. از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید.
  2. به آرد کمی نمک بزنید و آن را در بشقاب بریزید.
  3. فلفل پاپریکا را با آرد سوخاری ترکیب کنید و در بشقابی دیگر بریزید.
  4. تکه های ماهی را ابتدا در ترکیب آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد در ترکیب آرد سوخاری بزنید و روی آن ها را خوب با آرد سوخاری بپوشانید.
  5. سپس آن ها را در سینی فر چرب شده بچینید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی شوند، در فر قرار دهید.
  6. ماهی ها را با سس مورد علاقه تان مانند سس کچاب میل کنید.

منبع: آشپزباشی(ashpazbashy.com)

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

پیوندهای روزانه