close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت پاستا با پیازچه خامه ای

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 91
  • کل نظرات : 3
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 95
  • بازديد ديروز : 4
  • بازديد کننده امروز : 1
  • بازديد کننده ديروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 245
  • بازديد ماه : 711
  • بازديد سال : 3,396
  • بازديد کلي : 56,920
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.147.152.6
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

آخرین ارسالی های انجمن

"پورتال سرگرمی پارسیف":پاستا با پیازچه خامه ای از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت پارسیف طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این غذا می تواند تکمیل کننده غذا های گوشتی و مرغی باشد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با پیازچه خامه ای:

۱- پیازچه ها را به قطعات ۲ سانتی متری برش دهید. تقریبا به ۵ پیمانه پیازچه خرد کرده نیاز دارید.

مراحل:

  1. در ماهیتابه ای بزرگ، پیازچه، نصف قاشق چای خوری نمک، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل و نصف لیوان آب بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا برای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه تا تقریبا آب آن کشیده شود، بپزید(مواد را مدام هم بزنید).
  2. خامه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سپس درب ظرف را ببندید، حرارت را کم کنید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه تا پیازچه ها نرم شوند، قل بزند(مواد را مدام هم بزنید. مواد نباید بجوشد، چون خامه می برد).
  3. در این میان در قابلمه ای بزرگ از آب نمک در حال جوش ، پاستا را تا حدی که زیر دندان بیاید، طبق دستورالعمل روی بسته بندی آن بپزید. یک چهارم پیمانه از آب پاستا را برداشته و کنار بگذارید. پاستا را آبکشی کرده و به قابلمه باز گردانید.
  4. پیازچه ی خامه ای را به همراه آب پاستا روی پاستا بریزید، به آن کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و فورا میل کنید.

منبع: آشپزباشی(ashpazbashy.com)

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

پیوندهای روزانه